Wall Clock Cabret

Shndërroni një mur të hapur dhe të thjeshtë në një pikë fokale të përjetshme me këtë orë, një shtesë e gjithanshme që i jep çdo dhome në shtëpinë tuaj një prekje sharmi.

Lartësia 81 cm
Gjerësia 81 cm
Thellësia 20 cm

Përshkrim

Shndërroni një mur të hapur dhe të thjeshtë në një pikë fokale të përjetshme me këtë orë, një shtesë e gjithanshme që i jep çdo dhome në shtëpinë tuaj një prekje sharmi.