Jewels Garden

Një qilim që kujton një kopsht imagjinar, duke flirtuar me bizhuteritë, lule shumëngjyrëshe duket se lulëzojnë në sfondin e modeleve vezulluese të Madras.

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Një qilim që kujton një kopsht imagjinar, duke flirtuar me bizhuteritë, lule shumëngjyrëshe duket se lulëzojnë në sfondin e modeleve vezulluese të Madras. Një fantazi bashkëkohore, ky qilim është si një përrallë e ilustruar që del nga Netët Arabe. Një ftesë për të ardhur të shtrihemi dhe ta lëmë imagjinatën tonë të sotme të endet ashtu si dikur Scheherazade… ”