CARPET CHECKER 200 X 300 CM

L0

Falë pamjes së tij natyrale, Checket Carpet 200 x 300 cm me siguri do të shtojë stilin organik në brendësinë tuaj.

148 Views
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Rrotullojeni atë në zonën tuaj të ulur ose dhomën e gjumit për një stil të lehtë në një çast. Përbëjnë 60% grumbull viskoze dhe 40% pirg leshi, fijet prej fildishi të kësaj qilimi të endur me dorë janë mjaft neutrale për të punuar me çdo skemë ngjyrash.