Jewel Box Issoire

Eichholtz dizajnon koleksione të sofistikuara sinonim të mobiljeve luksoze elegante dhe të përjetshme dhe pajisje shtëpiake

SKU: 111140 Kategoritë: ,
Brandet: Eichholtz
Dimensione 280 x 220 x 130 ( W x D x H ) mm
Materiale Gold Handle, Nickel and Metal

Përshkrim

Eichholtz dizajnon koleksione të sofistikuara sinonim të mobiljeve luksoze elegante dhe të përjetshme dhe pajisje shtëpiake