Hurricane Beluga S,L

Eichholtz dizajnon koleksione të sofistikuara sinonim të mobiljeve luksoze elegante dhe të përjetshme dhe pajisje shtëpiake

SKU: 107093 Kategoritë: ,
Brandet: Eichholtz
Detaje Nickel finish | frosted glass
Dimensione 36 x 36 x H. 46 cm | glass ø 22 cm

Përshkrim

Eichholtz dizajnon koleksione të sofistikuara sinonim të mobiljeve luksoze elegante dhe të përjetshme dhe pajisje shtëpiake