Side Table Harvey

L0

Shfaqni koleksionet tuaja me stil me Harvey Side Table, tryeza e përsosur për të shfaqur sende dekorative.

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Përbëhet nga një kornizë çeliku inox i lëmuar, ai përmban një majë ekrani rrëshqitës prej qelqi të zbutur të butë dhe një fund qelqi të pasqyruar.