Side Table Treasure

L0

Elementi elegant Side Table Treasure tërheq një kornizë të lëmuar dhe të shkëlqyeshme prej çeliku të pandryshkshëm e cila mbështjell një tavolinë dhe bazë qelqi të tymosur me ngjyrë të zezë.

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Elementi elegant Side Table Treasure tërheq një kornizë të lëmuar dhe të shkëlqyeshme prej çeliku të pandryshkshëm e cila mbështjell një tavolinë dhe bazë qelqi të tymosur me ngjyrë të zezë.