HARRY’S BAR

L0

Rregulloni artikujt tuaj të servirjes me stil me tryezën portative të buterit Harry’s Bar.

Out of stock

Kategoritë: ,
Brandet: Eiccholtz
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Kjo pjesë elegante e mobiljeve ofron hapësirë për enë qelqi, gërvishtje dhe deri në 6 shishe pije alkoolike ose verë. Madeshtë bërë prej druri mango me një fund të zi dhe përmban një tabaka butler të përfunduar me nikel.