Haro Sports Parquet Stockholm 20

Modeli Stockholm është parketi më ekonomik HARO sportiv, me një sistem trare të vetme.

Struktura Area-elastic sports floor
Klasifikimi 3-strip
Dimensionet 15 x 180 x 2200 mm
Sipërfaqja E llakuar
Kliko për të parë skedën teknike

Përshkrim

Mund të instalohet në beton të papërpunuar, edhe nëse nën-dyshemeja nuk është në mënyrë të përsosur, pasi në pjesët e pabarabarta mund të nivelohen thjesht duke vendosur material barazues nën trarë. Modeli Stockholm 20 është një parket sportiv HARO të trashë 15.0 mm, i përbërë nga një shtresë e sipërme me zgjedhje premium 5.6 mm.
Sipërfaqja e parketit me trashësi 5.6 mm merr një fund PERMADUR (te llakuar) të aplikuar për performancë superiore dhe mbrojtje sipërfaqësore. Parketi për Sport Stockholm 20 plotëson plotësisht kërkesat e standardit gjerman DIN V 18032-2; Prill 2001, EN 14904. I nënshtrohet kontrollit të cilësisë RAL GZ 942.