Graboplast Gym fit 4217_671_4

Graboflex Gymfit 50 është një dysheme sportive e lehtë për tu pastruar me një veçori PUR Surface.

Përmasat 0.005 x 2x 20 m

Përshkrim

Dizajni i sipërfaqes së tij siguron një rezistencë optimale të rrëshqitjes që ndihmon në zvogëlimin e rreziqeve të rrëshqitjes dhe kapjes.
Për shkak të komoditetit të këmbës dhe rezistencës së shkëlqyeshme produkti rekomandohet kryesisht për instalimin në ambiente e fitnesit, palester, shkollat dhe institucionet parashkollore.