Haro Sports Parquet Stockholm 10 F

Modeli Stockholm është parketi më ekonomik HARO sportiv, dhe më elastike me një system të vetëm trarësh.

Struktura Area-elastic sports floor
Klasifikimi 3-strip
Dimensionet 12,6 x 180 x 2200 mm
Sipërfaqja E llakuar

Kliko për të parë skedën teknike

Përshkrim

Mund të instalohet në beton të papërpunuar, edhe nëse nën-dyshemeja nuk është në mënyrë të përsosur, pasi pjesët e pabarabarta mund të nivelohen thjesht duke vendosur material barazues nën jastëkët me trarë. Model Stockholm përmban një parket sportiv HARO me trashësi 12,6 mm, i përbërë nga një shtresë e sipërme parketi me zgjedhje premium të mbështetur nga një shtresë thelbësore e kompensatës me cilësi të lartë.

Shtresa e sipërme e parketit me trashësi 3.6 mm merr një përfundim PERMADUR të aplikuar në fabrikë për performancë superiore dhe mbrojtje sipërfaqësore. Stockholm 10 F plotëson plotësisht kërkesat e standardit gjerman DIN V 18032-2; Prill 2001, EN 14904 miratohet zyrtarisht nga Federata e Shoqatës Ndërkombëtare të Basketbollit (FIBA) dhe i nënshtrohet kontrollit të cilësisë RAL GZ 942.