Haro Sport Parquet Helsinki10-10

Modeli Helsinki është një dysheme sportive e ashtuquajtur zonë-elastike. Duhet të instalohet në një nën-dysheme të barabartë.

Klasifikimi 3-strip
Dimensionet 12,6 x 180 x 2200 mm
Sipërfaqja E llakuar

Kliko për të parë skedën teknike

Përshkrim

Lartësia e ndërtimit të Helsinki 10-10 është vetëm 34.6 mm dhe për këtë arsye një zgjedhje perfekte për projektet e rinovimit. Modeli Helsinki siguron një absorbim të lartë të goditjeve më të mëdha se 60% për sigurinë e atletëve dhe një kthim topi prej 98%.

Modeli Helsinki 10-10 përmban një parket sportiv HARO të trashë 12,6 mm i përbërë nga një shtresë e sipërme parketi me zgjedhje premium të mbështetur nga një shtresë thelbësore e kompensatës me cilësi të lartë. Shtresa e sipërme e parketit prej 3.6 mm merr një përfundim PERMADUR të aplikuar në fabrikë për një performancë superiore dhe mbrojtje sipërfaqësore. Helsinki 10-10 plotëson plotësisht kërkesat sipas standardit gjerman DIN V 18032-2; Prill 2001, EN 14904.