Harbor Armchair

L0

Kur isha duke punuar në familjen Papillo, kuptova se puna në një masë të shkumës poliuretani është forca ikonë e B&B Italia. Prandaj, ideja për këtë dizajn është të skalit një formë nga ky material sikur të bëja një skulpturë nga blloqet e mermerit Carrara.

201 Views
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

“Kur isha duke punuar në familjen Papillo, kuptova se puna në një masë të shkumës poliuretani është forca ikonë e B&B Italia. Prandaj, ideja për këtë dizajn është të skalit një formë nga ky material sikur të bëja një skulpturë nga blloqet e mermerit Carrara. Shtë e vërtetë për mua që B&B Italia është një markë që krijon skulpturë në poliuretani.

Emri Harbour vjen nga ndjenja e të pasurit një vend për t’u kthyer dhe unë gjithashtu doja që kjo ulëse të kishte një ndjenjë të mbështjelljes rreth trupit tonë. “