Gravity Chandelier

“Llambadari Gravity nga Paul Cocksedge ri-imagjinon llambadarët e së kaluarës.

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

“””Llambadari Gravity nga Paul Cocksedge ri-imagjinon llambadarët e së kaluarës. Frymëzuar nga ndryshimi i ngurtësisë në elasticitet. Llambadari Gravity është përkufizimi i një llambadari modern. Në shikim të parë, ai nuk zbulon fleksibilitetin. Duhet një vështrim i dytë për të zbuluar misterin e tij. Elementët e varur krijojnë kthesa natyrale të formuara nga graviteti.

Chandelier Gravity vjen në dy madhësi, SIpas numrit të krahëve, Gravity Chandelier 5 dhe Gravity Chandelier 7.”””