Gio Sunloungers

L0

Gio, i projektuar nga Antonio Citterio, është seriali i ri me një theks klasik bashkëkohor kushtuar jetesës në ajër të hapur.

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Gio, i projektuar nga Antonio Citterio, është seriali i ri me një theks klasik bashkëkohor kushtuar jetesës në ajër të hapur. Një gamë e plotë e divaneve,  shezlongjeve, kolltuqeve, karrigeve, tavolinave dhe plotësuesve të cilat janë zhvilluar nga struktura të forta dru tik me një fund të veçantë gri antik, i cili i jep drurit një aspekt të veçantë të jetuar dhe gri argjend. Ndenjëset  janë të pajisura me jastëkë ulës dhe shpine, gjë që e bën serinë Gio veçanërisht komode dhe të rehatshme, ofron kombinime ekskluzive ngjyrash. Për të siguruar një izolim më të mirë nga moti, të gjithë elementët e mbushur kanë një mbulesë poliesteri të papërshkueshëm nga uji, dhe pëlhurat janë të çertifikuar për rezistencë ndaj motit, rrezeve UV, klorit.