Springtime

L0

Kombinimi i elementeve plotëson një peizazh të brendshëm që integron këtë hapësirë ​​dhe e bën atë të jetueshme.

220 Views

Përshkrim

Kombinimi i elementeve plotëson një peizazh të brendshëm që integron këtë hapësirë ​​dhe e bën atë të jetueshme.
Përvoja e jetës në natyrë e ofruar nga orenditë e jashtme të Springtime është një sy gjumë nën hijen e një divani me tendë, duke dremitur në diell ose duke ndarë një mbrëmje të ëmbël vere rreth një  zjarri.
Jean-Marie Massaud e percepton ambientin jashtë si një hapësirë ​​të pafundme në të cilën ka dialog, një marrëdhënie harmonike me natyrën dhe njëkohësisht një nivel intimiteti mes nesh dhe njerëzve që na rrethojnë.