GINEPRO DINNING TABLE

L0

Tabela Ginepro është bërë me një strukturë alumini të pikturuar me antracit dhe një majë guri Serpentine. Jashtëzakonisht i qëndrueshëm dhe i çmuar si stili linear dhe i përjetshëm.

201 Views
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Me dy format e tij (të rrumbullakëta dhe drejtkëndëshe me kënde të rrumbullakosura) dhe katër dimensione, ai jep veten për t’u vendosur në ambiente të ndryshme të jashtme: tarraca, veranda, patio dhe kopshte.