Ginepro Dining Table

L0

Tavolina Ginepro është bërë me një strukturë alumini të lyer me antracit dhe një sipërfaqe guri Serpentine.

293 Views
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Tavolina Ginepro është bërë me një strukturë alumini të lyer me antracit dhe një sipërfaqe guri Serpentine. Jashtëzakonisht i qëndrueshëm dhe i çmuar mei stil linear dhe të përjetshëm.