Fang Dinning Table

L0

Tavolina Fang furnizon me funksionalitet dhe elegancë, duke ofruar materiale me një personalitet të fortë dhe kontraste interesante të vëllimit dhe trashësisë.

115 Views
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Lindur nga ideja e takimit dhe mbledhjes së bashku, Fang shpreh konceptin që tryeza ka qenë gjithmonë një element themelor i mobiljeve dhe qendra e shtëpisë: një objekt i shërbimit dhe vendi i shoqërimit, me kohën që ajo është rinovuar, me rritjen e vëmendja ndaj stilit dhe materialeve.