Flavio

L0

Vendosni skenën në çdo hapësirë jetese me Flavio Swivel Karrige. Duke shfaqur një dizajn modern me mbështetëse të hapura, kjo karrige me stil të theksuar ofron komoditetin e fundit.

99 Views
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Tapiceri gri prej graniti të qëndrueshëm dhe baza e kthyeshme prej çeliku inox e bëjnë atë një klasik të përjetshëm dhe një pjesë të përputhshme për një set.