Flute Chair

L0

Karrigia e Flautit përfshin në vetvete harmoninë dhe komoditetin e formave, të theksuara nga natyra dinamike 3D e mbështetëses.

58 Views
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Dizajni i rafinuar dhe i kalibruar mirë e bën atë të përsosur pranë çdo lloj tryeze ngrënieje ose takimi, por edhe zgjedhja ideale për sallat publike dhe mjediset e kontratës.