Fat-Sofa

L0

Format e rrumbullakosura, të buta të sistemit të uljes Fat-Sofa janë baza për versionin e ri në natyrë, karakterizuar nga një dizajn krejt i ri gërshetimi.

Kategoritë:
Brandet: B&B Italia
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Format e rrumbullakosura, të buta të sistemit të uljes Fat-Sofa janë baza për versionin e ri në natyrë, karakterizuar nga një dizajn krejt i ri gërshetimi.Shoqërohet nga një mbështetëse kornize metalike , duke krijuar një lojë të veçantë të plotësisë dhe zbrazëtisë. Modeli i madh i endjes, i bërë nga fibra polietileni të përdredhur me ngjyra tortora, e bën modelin unik, duke respektuar idenë e stilistit për lehtësinë, transparencën.