Console Table Horizon

Eichholtz dizajnon koleksione të sofistikuara sinonim të mobiljeve luksoze elegante dhe të përjetshme dhe pajisje shtëpiake

SKU: 111409 Kategoritë: , , ,
Brandet: Eichholtz
Ngjyra Clear, Gold
Dimensione H: 78 x W: 140 x D: 45cm
Finish FinishGold
Materiale Acrylic, Stainless Steel, Glass
Pesha (Kg)47

Përshkrim

Eichholtz dizajnon koleksione të sofistikuara sinonim të mobiljeve luksoze elegante dhe të përjetshme dhe pajisje shtëpiake