Cabinet Avenue Montaigne

L0

Kabineti i nënvlerësuar dhe elegant Avenue Montaigne sjell stil bashkëkohor në hapësirën tuaj të jetesës.

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Duke shfaqur 3 rafte të bollshme xhami të pastra, raftet me brendshme të bardha sigurojnë hapësirë të mjaftueshme për të rregulluar çdo ekran. Kabineti poshtë ka dy dyer me pajisje nikeli.