Elisa Chair

L0

Struktura harmonike bashkon estetikën dhe komoditetin: rrotulluesit e sediljes, pjesa e pasme me susta çeliku harmonike, të cilat lejojnë elasticitetin dhe e bëjnë mbështetjen ergonomike.

Out of stock

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Struktura harmonike bashkon estetikën dhe komoditetin: rrotulluesit e sediljes, pjesa e pasme me susta çeliku harmonike, të cilat lejojnë elasticitetin dhe e bëjnë mbështetjen ergonomike.