Chandelier Romano

L0

Llambadari Romano përmban një sferë të djegur prej qelqi të bardhë.

100 Views
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Me përfundimin e saj prej bronzi antik, kjo dritë tradicionale e varëse është një zgjedhje e shkëlqyeshme për të dy periudhat dhe mjediset bashkëkohore. Ideale për ndriçimin mbi tavolina dhe të mrekullueshme të grupuara së bashku për një ndikim më të madh.