Swivel Chair Clarissa

Krijoni një ishull relaksi në hapësirën tuaj të jetesës me karrigen rrotulluese Clarissa.

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Krijoni një ishull relaksi në hapësirën tuaj të jetesës me karrigen rrotulluese Clarissa. Kjo karrige luksoze me bazë rrotulluese përmban një tapiceri të bardhë Avalon. Ajo vjen me dy jastëkë për rehati dhe rehati shtesë.