Diana Chair

L0

Një karrige e gjithanshme për një tavolinë, një tavolinë kafeje apo edhe në një zyrë apo një dhomë gjumi.

Out of stock

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Karrigia Diana nënvizon konceptet fituese të prodhimit italian: detaje perfekte, komoditet absolut, dizajn dhe cilësi të materialeve premium.