Desk Set Marquise

L0

Kanalizoni stilin e kuajve në studimin tuaj me Desk Set Marquise.

101 Views
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Ky komplet 2-copësh i njësive të rregullta të tryezës përmban shtrëngime antike prej bronzi të plotësuara me lëkurë të nxirë dhe qepje të kundërta.