“Bedfort Sofa 2 Seater “

Frymëzuar nga shtëpitë e vjetra feudale angleze, koleksioni Bedford ofron ndenjëse të rehatshme dhe të lartë.

Kategoritë: , ,
Brandet:
Ngjyra Riders Black
Dimensione L - 102cm , W - 94cm , H - 88cm

Përshkrim

Frymëzuar nga shtëpitë e vjetra feudale angleze, koleksioni Bedford ofron ndenjëse të rehatshme dhe të lartë.