Dedalo Sideboard

L0

Dedalo Joshës, sensual, koleksioni Dedalo i jep vetes një mori përdorimesh të mundshme, me mjaft hapësirë  për të interpretuar hapësirën.

Kategoritë: , ,
Brandet: Pianca
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Secila njësi përmban thelbësinë gjeometrike të cilindrit në modelin e saj, me një sipërfaqe praktike të dizajnuar për të vepruar si një sirtar i dobishëm për vendosjen e sendeve.
Koleksioni varion nga versioni me 1 sirtar te moduli me 2 sirtarë, duke shfaqur një dizajn për hapësirë ​​shtesë për ruajtjen e sendeve tuaja. Me dy diametra dhe një mori të tërë përfundimesh për të zgjedhur, plotëson kërkesat e ndryshme për materiale dhe ngjyra duke i lejuar përdoruesit të argëtohet duke prodhuar kombinime të ndryshme.