Magnum Console

L0

Me bazën e saj të lëmuar të çelikit të pandryshkshëm dhe tryezën e rimeso të zezë me panele të forta

212 Views
Kategoritë: , ,
Brandet: Eiccholtz
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Magnum Console Table shton tërheqjen origjinale të stilistëve në hapësirën tuaj të jetesës.