Decanter Branklyn

L0

Ftojini miqtë tuaj të shijojnë një kohë bisedash të shkëlqyera dhe pije të mira me kompletin Branklyn Decanter prej 5.

150 Views
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Ky set i mrekullueshëm përfshin pesë shishe të dekantuesit të qelqit të gdhendur të gdhendur në formë unike me ngushta dhe kapakë të përfunduar me nikel.