Note

L0

Një interpretim origjinal i raftit të librave, një pentagram ku shënimet janë librat dhe objektet, të gjitha së bashku kompozojnë imazhin e një melodie shumë personale.

92 Views
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Karakterizuar nga një dizajn që do të ishte e saktë të përcaktohet si harmonike, raftet e librave Shënim karakterizohen vizualisht nga rëndësia e elementeve vertikale, të rregulluara në mënyrë të pjerrët, dhe mund të kombinohen me tabelën e shënimeve për mobilimin me një stil të qëndrueshëm dhe koheziv.