Costa Sunlounger

L0

Stili i veçantë, pamja e sofistikuar. Përkuluni, relaksohuni dhe ndjehuni rehat me koleksionin COSTA.

Out of stock

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Stili i veçantë, pamja e sofistikuar. Përkuluni, relaksohuni dhe ndjehuni rehat me koleksionin COSTA.