Mirto Sunlounger

L0

Një seri e plotë mobiljesh në natyrë me një dizajn elegant dhe të njëjtën cilësi të mobiljeve të nivelit të lartë.

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Shpreh elegancën e qëndrueshme të Antonio Citterio.  Një seri e plotë mobiljesh në natyrë me një dizajn elegant dhe të njëjtën cilësi të mobiljeve të nivelit të lartë. Rezistent dhe afatgjatë.
Cilësia dhe vëmendja ndaj detajeve e bëjnë Mirto një koleksion që është bërë për të zgjatur.