Coseno Plus Dressing Table

Coseno është një komo shumëfunksionale: Veshje tavoline dhe pasqyre e rregullueshme.

Kategoritë: , Tag:
Brandet: Bonaldo
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

“Coseno është një komo shumëfunksionale: Veshje tavoline dhe pasqyre e rregullueshme. Pikërisht për shkak të këtyre
karakteristikat, është një artikull ideal për të arreduar çdo ambient, të jetë
vendoset ose në sallën e hyrjes ose në dhomën e gjumit. Në versionin Coseno plus,kemi dy
sirtarët metalikë, të bërë në të njëjtin përfundim si bazamenti, ofrojnë më tej
hapësirë ​​për vendosjen e librave apo objekteve”.”