Side Table Concentric S.2

L0

Seti i bukur i 2 tavolinave anësore koncentrike përbëhet nga dy tavolina anësore tërheqëse me fund ari dhe tavolina qelqi të zi.

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese.

(Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Seti i bukur i 2 tavolinave anësore koncentrike përbëhet nga dy tavolina anësore tërheqëse me fund ari dhe tavolina qelqi të zi.