Coffee Table Asscher

L0

Korniza e telit të përfunduar prej ari të tryezës së kafesë Asscher i ngjan skicave të një diamanti të facetuar.

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Ajo mbështetet në një bazë të bukur mermeri të bardhë dhe përmban një tryezë xhami të pastër.