Roman Figures Coffee Table

L0

Përbëhet nga një kornizë çeliku inox i lëmuar me numra të përfshirë romakë dhe një tryezë mermeri të zi, T

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Tavolina e Kafesë Roman Figures do të përshtatet mirë në çdo brendshme qoftë tradicionale apo moderne.