Coffee Table Excelsior

Jepni elegancën e nevojshme në dhomën tuaj të ndenjes me Tavolinën e Kafes Excelsior.

SKU: 114120 Kategoritë: , ,
Brandet: Eichholtz
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Jepni elegancën e nevojshme në dhomën tuaj të ndenjes me Tavolinën e Kafes Excelsior. Tavolina e jashtëzakonshme përbëhet nga dy pllaka mermeri gjysmë rrethore. Krahasuar me pjesën e mermerit të bardhë, pjesa e mermerit të zi është më e madhe dhe pak e ngritur. Baza e kësaj tavoline të mrekullueshme një përfundim bronzi të krehur.