Tortona Set 4

L0

Krijoni një pikë fokale fantastike në sallonin tuaj me këtë set tërheqës prej 4 tryezash kafeje Concordia.

147 Views
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Përbëjnë dy tavolina të larta dhe dy të ulëta që theksohen nga një kornizë e lëmuar e përfunduar prej ari, secila prej këtyre pjesëve të mobiljeve katrore përmban një tryezë dhe raftin e poshtëm të xhamit të pastër të pasqyrës.