Chloe Module 1Drawer

Kompleti i përsosur i dhomës së gjumit, Vanity u konceptua si një copë me qëllime të dyfishta, duke shërbyer si një tryezë tualeti dhe tavolinë.

SKU: CHLOE-m Kategoritë: , Tag:
Brandet: Pianca
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Kompleti i përsosur i dhomës së gjumit, Vanity u konceptua si një copë me qëllime të dyfishta, duke shërbyer si një tryezë tualeti dhe tavolinë. E sofistikuar dhe ekskluzive, ajo ju fton të kënaqeni me ato aktivitete personale që ju bëjnë të ndiheni sikur po vidhni një kohë të caktuar, si të shkruani, të ëndërroni për një festë ose të kujdeseni për paraqitjen tuaj në një vend intim, personal.