Frank Console

L0

E njohur përmes thjeshtësisë dhe dizajnit të saj: Konsolë e cila shndërrohet shpejt në një tryezë.

Kategoritë: , ,
Brandet: B&B Italia
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

E njohur përmes thjeshtësisë dhe dizajnit të saj: Konsolë e cila shndërrohet shpejt në një tryezë. Në dispozicion ka versione dhe lyerje të ndryshme.