CHANDELIER FURSTENBERG

L0

Theksojini hijeshinë e dhomës tuaj të ndenjes me llambadarin elegant Furstenberg

Out of stock

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Ky pajisje ndriçuese dalluese nga çeliku i pandryshkshëm i lëmuar ka një dizajn bashkëkohor me vija të pastra dhe buzë të mprehta. Hijet e kremit drejtkëndëshe zbutin dhe përhapin dritën në mënyrë të barabartë nëpër dhomë.