Carpet Burban 2 X 3M

I punuar me dorë prej 100% leshi të Zelandës së Re, Qilimi Burban me ngjyrë gri 200×300 cm është kombinimi perfekt i ngrohtësisë, rehatisë dhe stilit bashkëkohor për shtëpinë tuaj.

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. <a href="https://www.eichholtz.com/en/carpet-burban-300-x-400-cm108519.html">(Kliko për të parë skedën teknike)</a>

Përshkrim

I punuar me dorë prej 100% leshi të Zelandës së Re, Qilimi Burban me ngjyrë gri 200×300 cm është kombinimi perfekt i ngrohtësisë, rehatisë dhe stilit bashkëkohor për shtëpinë tuaj. Përdoreni atë për të përcaktuar zonat në dhomën tuaj të ndenjes ose kombinojeni me modele të tjera për një pamje të shtresuar.