Cambell Floor Lamp

L0

Sillni modernizmin minimalist në zemrën e brendshme me Llambën e Dyshemeve Cambell.

75 Views
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Duke bashkuar stilin e hijshëm me prakticitetin, kjo llambë dyshemeje e shkëlqyeshme e stilistit përmban një fund bronzi dhe një krah ritëm të rregullueshëm. Një abazhur i përzier me pambuk dhe liri plotëson pamjen e sofistikuar.