Cabinet Clio Brass

Falë dizajnit të tij të pastër dhe të hapur, kabineti Clio bën një përshtatje të përsosur në hapësirat moderne të jetesës

SKU: 114044 Kategoritë: , , ,
Brandet: Eichholtz
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Falë dizajnit të tij të pastër dhe të hapur, kabineti Clio bën një përshtatje të përsosur në hapësirat moderne të jetesës. E krijuar nga metali i fortë, ky raft librash bashkëkohor është pjesërisht i përfunduar në të zezë mat dhe pjesërisht në bronz të krehur. Ai përmban 6 rafte xhami ku mund të shfaqni librat, objektet dekorative, fotot ose bimët tuaja. Më shumë se një njësi magazinimi, dizajni gjeometrik i këtij kabineti e bën atë gjithashtu një pjesë të deklaratave.