Box Pineapple

Eichholtz dizajnon koleksione të sofistikuara sinonim të mobiljeve luksoze elegante dhe të përjetshme dhe pajisje shtëpiake

SKU: 111553 Kategoritë: ,
Brandet: Eichholtz
Detaje Antique brass finish, antique silver finish
Dimensions CM: ø 16 x H. 28

Përshkrim

Eichholtz dizajnon koleksione të sofistikuara sinonim të mobiljeve luksoze elegante dhe të përjetshme dhe pajisje shtëpiake