Hurricane Aquila S,L Yellow

Sillni një ambient të ngrohtë dhe komod në shtëpinë tuaj me Hurricane Aquila S,L Yellow.

SKU: 113242 Kategoritë: ,
Brandet: Eichholtz
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Sillni një ambient të ngrohtë dhe komod në shtëpinë tuaj me Hurricane Aquila S,L Yellow. Dizajni i tij magjepsës nuk lë askënd indiferent. Çdo Hurricane Aquila është punuar me dorë nga mjeshtrit të aftë dhe për këtë arsye unik.